(0182) 351 518

Van eerste stap tot realisatie

Soet is thuis in compleet wonen

Bij Soet helpen we u graag van begin tot eind. Van de eerste stap naar de realisatie van een sfeervol en compleet ingericht huis. Uw wensen zijn het vertrekpunt voor onze adviseurs. De basis voor een passend en herkenbaar interieuradviesplan, verweven met de expertise van onze stylisten. Wij werken dit uit in unieke, sfeervolle 3D-impressies, waarin u meegenomen wordt in de inrichting van uw eigen woning. De woning waar u zichzelf thuis voelt.

​​​​​​​

Wij kunnen u
adviseren met uiterst
realistische 3D
impressies

Stel uw tafel samen!

Stel met de configurator in 8 stappen uw ideale tafel samen! Kies uw eigen bladvorm, onderstel, afwerking - en alles in uw favoriete kleur.

De stijl van Soet Wonen is te omschrijven als trendy, retro en landelijk maar ook een tikkeltje industrieel.

Bij Soet vindt u de laatste woontrends. Afgewisseld met tijdloze klassiekers. De mogelijkheden in de eigentijdse woonstijlen zijn daarin haast onbeperkt. Vaak combineren we die met modernere elementen. Een eclectische stijl, een tikkeltje industrieel misschien. Rustige tinten en warme materialen contrasteren tenslotte goed met bijvoorbeeld metalen details. We houden ervan om het geheel op te frissen met mooie kleuren, zoals groene touchés in gordijnen, kussens en decoratie. Kom eens langs en laat u inspireren.

Ook voor slapen kunt u bij ons terecht ›

Kwaliteit en service

Soet heeft in 80 jaar een naam opgebouwd. Kwaliteit, service en gedegen advies zijn bij ons al die tijd al de standaard. Net als de gratis bezorging. We doen alles voor een tevreden klant. Daarom werken we met een eigen Home-collectie, met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding als uitgangspunt, en hoogwaardige merken als BKS, Geo en Olav.

Naar wens bij Soet

Om uw wensen optimaal te realiseren, bieden we maatwerk oplossingen. De banken, eethoeken, relaxfauteuils en hoekbanken leveren we helemaal naar uw wensen. Bij Soet Wonen & Slapen maken we uw woonkamer compleet af, met passende artikelen en sfeervolle accessoires.  

Omdat we alles zélf in huis hebben, maken we het plaatje helemaal compleet. Benieuwd? Maak een afspraak, zodat we alle tijd hebben om uw wensen te vertalen naar de perfect passende woonomgeving! ​​​​​​​Stap voor stap nemen we alles door. Van vloeren tot verf en van raambekleding tot decoratie en accessoires.

100% maatwerk

Bij Soet leveren we 100% maatwerk. We passen tafels, stoelen en banken aan naar uw wens maar bieden bijvoorbeeld ook maatwerk als het gaat om inbouwkasten. U stelt uw kast echt volledig samen - zodat uw ruimte optimaal benut wordt. Neem contact op of kom langs in de winkel, we vertellen u graag meer!

Keuze in afwerking en kleur

Keuze in indeling en materiaal

Keuze in formaat en accessoires

Benieuwd naar de stijlkamers en sfeerhoeken van Soet?
Hieronder een voorproefje van onze complete woninginrichting.

Bent u overtuigd van Soet en benieuwd naar meer?