(0182) 351 518

Soet - compleet in wonen

Welkom in onze geheel vernieuwde winkel 

Ontdek onze vernieuwde showroom met eigentijdse meubelen, zonwering, bedden, vloeren, interieurontwerp, keukens, raamdecoratie en accessoires. Bij ons staat uw interieurproject centraal, waar u advies en ontzorging kunt verwachten in elke stap. Kwaliteit en harmonie vormen de kern van onze visie. Stap binnen in onze modern vormgegeven showroom. Niet alleen hebben we ons assortiment vernieuwd, maar we presenteren ook met trots onze nieuwste aanwinst: een prachtige collectie keukens.

Keukens

Bij Soet realiseren we uw ideale keuken. Onze uitgebreide collectie omvat vele mogelijkheden.

Wonen

 Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse designs, onze collectie is met zorg samengesteld.

Slapen

Een goede nachtrust maakt een wereld van verschil. Ontdek wat Soet kan betekenen.

Lennis Soet

“Soet is al decennia een begrip als het gaat om complete woninginrichting. Ons familiebedrijf maakte van kwaliteit een traditie. Gecombineerd met uitgebreid advies en perfecte service. Dat is de kracht van Soet, écht goed.”

Lennis Soet adviseert klanten van a tot z om hun woonwens te realiseren. Stuur een e-mail ›

Simon Soet 

“Sfeer is voor mij, en eigenlijk voor heel Soet, een kernwoord. Een interieuradvies voor een klant kan pas goed zijn als je weet met wie je te maken hebt en wat voor hen belangrijk is.”

Simon Soet geeft advies en komt ook bij mensen thuis om producten in te meten. Stuur een e-mail ›

VAN EERSTE STAP TOT REALISATIE

3D-Interieuradvies 

Zoekt u naar een frisse uitstraling voor uw interieur, maar vindt u het moeilijk om u een beeld te vormen van het eindresultaat? Ontdek dan de meerwaarde van 3D-interieuradvies! Onze deskundige interieuradviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het visualiseren van uw ideeën en het maken van weloverwogen keuzes voor uw interieur. Met onze gedetailleerde 3D-ontwerpen krijgt u realistische beelden voorgeschoteld, waardoor u kunt experimenteren met diverse kleuren, materialen en meubelstukken alvorens definitieve beslissingen te nemen.