(0182) 351 518

Volgens de allerlaatste trends

Vloeren als fundament

Soet heeft alles in huis om van uw huis een thuis te maken. Een sfeervolle vloer is hierbij als een fundament. De basis waarop alles tot zijn recht komt. In onze showroom vindt u dan ook een uitgebreid assortiment vloeren. Parket, laminaat, pvc, vinyl of toch een tapijt? We denken graag met u mee wat in uw interieur de perfecte vloer is! 


Soet heeft PVC vloeren in talloze tinten en dessins. Benieuwd? Kom langs in onze showroom! 

Vloeren uitgelicht

PVC visgraat en Coretec

PVC vloeren zijn al jaren populair. Deze sterke, vlakke en vormvaste vloeren zijn namelijk geschikt in combinatie met vloerverwarming. En de mogelijkheden haast onbeperkt.

Al weleens een PVC-vloer in visgraatmotief gezien bijvoorbeeld? Schitterend en vernieuwend! Soet werkt ook veel met de vloeren van het hoogwaardige merk Coretec. Door de unieke opbouw van deze composiet PVC vloeren, gaat de vloer niet werken en is hij 100% waterbestendig. Makkelijk afneembaar dus én beschikbaar in talloze tinten en dessins. Benieuwd? Kom gerust langs in onze showroom! 

Unieke lijn

Home-collectie by Soet

Laat u verrassen door onze eigen collectie vloeren. Een unieke collectie prachtige natuurgetrouwe vloeren met een ultra matte afwerking. Deze eigen lijn onderscheid zich door een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Komt u eens kijken? 

Typisch soet

Kwaliteit en service

Soet heeft in 80 jaar een naam opgebouwd. Kwaliteit, service en gedegen advies zijn bij ons al die tijd al de standaard. Net als de gratis bezorging. We doen alles voor een tevreden klant.

Bent uw benieuwd naar alle mogelijkheden qua vloeren?
Kom langs in de winkel of vraag alvast wat informatie op via onderstaande button.

{{Op deze plek worden de foto's getoond}}

Overtuigd van Soet en benieuwd naar meer?

 1
 2
 3
 4
 5
 6
 7
 8