(0182) 351 518

Tempur specialist

Tempur bij Soet wonen & slapen

Dé leverancier van slaapcomfort

Niemand is hetzelfde; we zijn allemaal verschillend qua lengte, gewicht en lichaamsbouw. En, we slapen ook allemaal anders. Daarom is het zeker de moeite waard om tijd en aandacht te besteden aan het vinden van een matras die u elke nacht weer de beste nachtrust biedt. Kom langs bij Soet en ontdek het zelf!

Ervaar TEMPUR® bij SoetDe producten van TEMPUR® passen zich perfect aan uw lichaam aan, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt. Laat onze slaapexperts helpen uw nachtrust te verbeteren. Er zijn veel matrassen, maar er is slechts één TEMPUR®.

A mattrass like no other

DE SLEEP TECHNOLOGY VAN TEMPUR®

Het in eerste instantie door NASA ontwikkelde TEMPUR® materiaal past zich volledig aan de contouren van uw lichaam aan, het absorbeert beweging en werkt drukverlagend waar u het nodig heeft. Bij TEMPUR® vinden ze dat een matras perfect moet aansluiten op de vorm van het lichaam, ongeacht de contouren, grootte of leeftijd van uw klant - en niet andersom. Daarom biedt Tempur vier afzonderlijke matrascollecties aan, die elk uniek aanvoelen en zijn ontworpen volgens de voorkeuren van de meeste consumenten.

Lennis Soet  -  Adviseur bij Soet Wonen & Slapen

“Een goede nachtrust maakt een wereld van verschil - dus als het gaat om de inrichting van uw slaapkamer, ligt de eerste prioriteit bij ons dan ook op de kwaliteit van het bed”

Bij Soet hebben we bijna alles voor een goede nachtrust.