(0182) 351 518

Pullman specialist

Pullman bij Soet wonen & slapen

Subliem in comfort en luxe

Pullman creëert kwalitatieve boxsprings en matrassen, volledig afgestemd op uw lichaam, slaapwensen en slaapbehoeften. Puur Nederlands vakmanschap dat synoniem staat voor een subliem comfort en weldadige luxe. Met unieke InSide pocketvering waardoor u elke ochtend heerlijk fit opstaat, klaar voor de nieuwe dag. Beleef de wereld van Pullman bij Soet en oordeel zelf maar.

Ervaar Pullman® bij SoetDe keuze voor een goed matras is voor iedereen verschillend. Niet alleen factoren als persoonlijke voorkeur (warm, koud, stevig, soepel of zacht) spelen een rol bij de juiste matraskeuze. Ook uw lichaamsbouw, lengte, beweeglijkheid tijdens het slapen, blessuregevoeligheid op bepaalde gebieden in uw lichaam en eventuele allergieën spelen minstens zo’n belangrijke rol. Laat u daarom adviseren door onze professionals en ga proefliggen om erachter te komen wat voor u het beste matras is. Welkom!

Van Pullman

Ook de Silverline
en Goldline
​​​​​​​matrassen

In het assortiment van Soet vindt u ook de hoogwaardige Silverline en Goldline matrassen van Pullman! Matrassen die jaar in jaar uit als nieuw blijven aanvoelen? Het kan echt. U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline of Goldline matrassen. Met een honingraat- of InSide pocketinterieur en bekleed met een mix van wol, katoen en zijde staan deze Pullman matrassen garant voor een heerlijk slaapcomfort. Jaar in, jaar uit.Deze matrassen en topdekmatrassen zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvaten zijn standaard aanwezig op de matrassen en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. 

Lennis Soet  -  Adviseur bij Soet Wonen & Slapen

“Een goede nachtrust maakt een wereld van verschil - dus als het gaat om de inrichting van uw slaapkamer, ligt de eerste prioriteit bij ons dan ook op de kwaliteit van het bed”

Bij Soet hebben we bijna alles voor een goede nachtrust.