(0182) 351 518

Unilux

Deur- en raamhorrenErvaar het gemak en comfort van een insecten- en pollenvrij huis dankzij de horren van Unilux. Soet Compleet in Wonen is trotse distributeur van dit hoogwaardige Nederlandse merk. De horren van Unilux zijn een begrip in Nederland vanwege de uitstekende kwaliteit, altijd perfect passend dankzij maatwerk en eenvoudige montage voor direct gebruiksgemak.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw huis of kantoor te bespreken.

Inmeten en monteren

Wij verzorgen de inmeting en professionele montage van uw nieuwe horren. Kom langs in onze showroom of plan een afspraak bij u thuis. Samen met onze adviseur bespreken we graag uw wensen en bekijken we de mogelijkheden voor uw situatie. 

Altijd een passende oplossing

Bij ons heeft u keuze uit verschillende horren of het nu gaat om bijvoorbeeld draaideuren, schuifdeuren, dakraamen of draaikiepramen, wij hebben de perfecte hor voor uw behoeften. Met keuze uit verschillende materialen, stijlen en kleuren vindt u bij ons altijd een passende en stijlvolle oplossing.


Last van hooikoorts?

Onze horren met insectenwerend gaas bieden een effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Maar wist u dat we ook pollen gaas aanbieden? Dit gaas is bijzonder handig voor mensen met hooikoorts, omdat het pollen tegenhoudt terwijl frisse lucht wel naar binnen kan stromen. Zowel het pollen gaas als het standaard gaas hebben een grijze kleur. Met onze horren kunt u genieten van een huis vrij van insecten en vermindert u allergische reacties, waardoor u zorgeloos kunt genieten van het mooie weer.

Het merk Unilux

Bij Unilux beheersen ze elk aspect van het proces, van productontwikkeling tot aan levering en reparaties. Dit stelt hen in staat om altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit te leveren, zelfs binnen zeer korte tijdframes. De nadruk wordt gelegd op de beste kwaliteit en de snelste levering, twee aspecten waar we enorm trots op zijn als distributeur. Unilux blinkt uit in leverbetrouwbaarheid en biedt distributeurs een exclusief assortiment. Meer weten over het merk Unilux? Kijk op www.unilux.nl


Plan een afspraak bij Soet Compleet in Wonen

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen met een deskundig advies