(0182) 351 518

HML specialist

HML Bedding bij Soet wonen & slapen

Goed slapen vergt maatwerk

Eerlijke bedden, die tot in detail voldoen aan uw wensen: dat is waar HML Bedding voor staat. HML Bedding is een Nederlands familiebedrijf, dat boxsprings en matrassen maakt. Ambacht en maatwerk staan hierbij centraal. De enorme aandacht en zorg die aan de bedden wordt besteed, wordt tot in de kleinste details doorgevoerd. Zo kunnen we een bed leveren dat volledig op uw persoonlijke voorkeuren is afgestemd.

Ervaar HML® bij SoetAmbacht & maatwerk: dat is niet alleen een mooie slogan, het zegt ook iets over het productieproces van Hml Bedding. Een proces waarin altijd gezocht wordt naar een goede combinatie van handwerk, ambacht en de meest recente technische mogelijkheden. Een goede nachtrust maakt een wereld van verschil. Als het gaat om de inrichting van uw slaapkamer, ligt de eerste prioriteit dan ook op de kwaliteit van het bed. Kom langs in onze slaapstudio en laat u adviseren door onze slaapadviseurs - we vertellen u graag meer!

Op maat van HML Bedding

Een boxspring voor
optimaal slaapcomfort

Wanneer u een boxspring wilt kopen, spelen twee aspecten een rol: een optimaal slaapcomfort en de gewenste uitstraling van het bed. Beide aspecten kunnen uiteraard volledig op uw wensen worden afgestemd. Uiteindelijk is de boxspring een slaapsysteem dat jarenlang meegaat en dus ook zeker de nodige aandacht verdient op het moment dat er gekozen dient te worden. Bent u benieuwd naar meer informatie en de mogelijkheden? Neem contact op of kom langs in de winkel!

Lennis Soet  -  Adviseur bij Soet Wonen & Slapen

“Een goede nachtrust maakt een wereld van verschil - dus als het gaat om de inrichting van uw slaapkamer, ligt de eerste prioriteit bij ons dan ook op de kwaliteit van het bed”

Bij Soet hebben we bijna alles voor een goede nachtrust.