(0182) 351 518

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of is uw huidige keuken aan vervanging toe? Plan dan een afspraak bij Soet Wonen. Onze keukenadviseur bekijkt samen met u alle mogelijkheden en voorziet u van het beste advies.

Tijdens een afspraak krijgt u van ons een gratis 3D-ontwerp. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen en budget. We inspireren u met ons brede assortiment en vertellen u daarbij alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bezoek vrijblijvend onze winkel of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. De koffie staat klaar!

Advies op maat

Wij staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Samen bespreken we uw wensen en ideeën om een keuken te ontwerpen die volledig aansluit op uw wensen. U ontvangt van ons een gratis 3D-ontwerp, zodat u precies kunt zien hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien.

Inmeten op locatie

Wanneer het ontwerp naar wens is, komen wij bij u thuis om alles kosteloos en nauwkeurig in te meten. Zo weten we zeker dat uw nieuwe keuken perfect past.

Volledige ontzorging

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage, wij regelen alles voor u. Betaling is pas nodig wanneer alles is opgeleverd en naar tevredenheid is.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken? Kom langs in onze showroom of boek een vrijblijvend adviesgesprek. Samen ontwerpen we een keuken die bij u past en waar u jarenlang van kunt genieten.​​​​​​​