(0182) 351 518

Op zoek naar uw ideale leefruimte?

Bent u op zoek naar de perfecte leefruimte? Misschien gaat u uw huis verbouwen of heeft u een nieuw huis gekocht. Plan dan een afspraak bij Soet Wonen. Onze interieuradviseur helpt u bij het vinden van de inrichting die past bij uw stijl en budget.

Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bezoek onze showroom vrijblijvend of maak een afspraak voor persoonlijk advies. De koffie staat klaar!

Advies op maat

Voor inspiratie en deskundig advies kunt u een afspraak maken of gewoon binnenlopen in onze showroom. Wilt u liever advies aan huis? Dat kan ook! Dan komen we bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken.

3D-ontwerp

U ontvangt van ons een 3D-ontwerp van uw nieuwe woonruimte. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe alles eruit zal komen te zien en kunt u precies de juiste keuzes maken.

Volledige ontzorging

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing, wij regelen alles voor u. We zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels. U hoeft zich nergens zorgen over te maken; wij nemen alles uit handen.

Maak een afspraak

Kom gerust een keer vrijblijvend langs om inspiratie op te doen. Wanneer u een afspraak inplant, weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben. Tot snel bij Soet Wonen!