(0182) 351 518

Vind uw ideale keuken

In onze showroom vindt u een uitgebreide keukencollectie van hoogwaardige materialen, inclusief de nieuwste Siemens-apparatuur.

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale keuken, perfect afgestemd op uw wensen en stijl.

Maak een afspraak en ontvang een gratis 3D-ontwerp van uw nieuwe keuken. We nemen uitgebreid de tijd voor u en vertellen u alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen. De koffie staat voor u klaar!

Advies op maat

Wij staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies. Samen bespreken we uw wensen en ideeën om een keuken te ontwerpen die volledig aansluit op uw wensen. U ontvangt van ons een gratis 3D-ontwerp, zodat u precies kunt zien hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien.

Inmeten op locatie

Wanneer het ontwerp naar wens is, komen wij bij u thuis om alles kosteloos en nauwkeurig in te meten. Zo weten we zeker dat uw nieuwe keuken perfect past.

Volledige ontzorging

Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage, wij regelen alles voor u. Betaling is pas nodig wanneer alles is opgeleverd en naar tevredenheid is.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken? Kom langs in onze showroom of boek een vrijblijvend adviesgesprek. Samen ontwerpen we een keuken die bij u past en waar u jarenlang van kunt genieten.​​​​​​​