(0182) 351 518

Onze winkel is niet toegankelijk maar u kunt ons nog wel bereiken 
I.v.m. de aangescherpte overheidsmaatregelen rondom COVID-19 is de winkel niet toegankelijk voor klanten. Wij kunnen u ook persoonlijk aan huis advies geven. Denk hierbij aan het inmeten van vloeren, maar ook kleur-, meubel en totaaladvies. Mocht u hiervan gebruik willen maken, neem dan contact op via onderstaande button of bel 0182-351518. Wij wensen u allen sterkte en gezondheid toe en hopen en bidden dat deze maatregelen ertoe leiden dat het virus snel ingeperkt zal worden. Neem voor vragen en/of opmerkingen gerust contact op!

Soet Wonen & Slapen in Bergambacht

Compleet in wonen sinds 1939

Soet Wonen & Slapen heeft écht alles in huis om van uw woning een ‘thuis’ te maken. Met meubels, bedden, vloeren, raambekleding, accessoires en nog veel meer... Laat u inspireren in onze gestylde woonhoeken en ingerichte slaapkamers. Welkom bij dé woonwinkel voor de Krimpenerwaard en ver daarbuiten. Zeker in deze tijd proberen we in alles aan u als klant te denken. We volgen nauwgelet de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid. Benieuwd naar onze aanpak?

Lennis Soet

“Soet is al decennia een begrip als het gaat om complete woninginrichting. Ons familiebedrijf maakte van kwaliteit een traditie. We combineren dat met uitgebreid advies en perfecte service. Dat is de kracht van Soet, écht goed.”

Lennis Soet adviseert klanten van a tot z om hun woonwens te realiseren. Stuur een e-mail ›

Simon Soet 

“Sfeer is voor mij, en eigenlijk voor heel Soet, een kernwoord. Een interieuradvies voor een klant kan pas goed zijn als je weet met wie je te maken hebt en wat voor hen belangrijk is.”

Simon Soet geeft advies en komt ook bij mensen thuis om producten in te meten. Stuur een e-mail ›

Item van de maand

Stel uw eigen relaxfauteuil samen, precies naar uw wens!

Deze relaxfauteuil is geheel naar wens samen te stellen, met keuze uit diverse ruggen en armen. De metalen arm is leverbaar in RVS en zwart metaal en verder is er keuze uit 15 voeten. In de basis heeft deze relaxfauteuil een manueel relaxsysteem waarmee u hem handmatig versteld. D.m.v. de hendel, links voorstaand, kunt u de rug verstellen; de bediening van de voetensteun gebeurt door gewichtsverplaatsing. Wilt u liever elektrisch? Er is keuze uit een 2-motorig systeem en een 2-motorig systeem i.c.m. een sta-op functie. Het bedieningspaneel wordt – afhankelijk van het model – in de binnenzijde van de arm of aan de zijkant van de fauteuil geplaatst en de stroomvoorziening gebeurt d.m.v. een accu.
vanaf  € 1339,-